Jasin, 10/4/2012 - Satu Ceramah Maulidur Rasul telah diadakan bertempat di Masjid Al Mukmin, Kampung Seri Mendapat Jasin Melaka. Ceramah yang berkisar tentang sifat-sifat Rasullulah SAW yang perlu diterapkan oleh setiap muslim dan muslimat ini telah disampaikan oleh bekas Pengarah JAIM

yang dihadiri oleh beberapa tetamu kehormat yang terdiri daripada Ybhg Dato' Haji Zainal Abidin Sakom Pengerusi YBK, YB Dato' Hassan Abd Rahman bersama ADUN Sg Rambai, Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK dan pegawai-pegawai daripada Yayasan Basmi Kemiskinan, YBK Usahasama Sdn Bhd dan Seri Mendapat Project Management.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada penduduk-penduduk Kampung Seri Mendapat yang telah bergotong-royong memasak dan membantu persiapan program ini. Semoga semangat ukhwah yang sedia terjalin antara Yayasan Basmi Kemiskinan dan penduduk Kampung Seri Mendapat akan terus berkekalan.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;