Kuala Lumpur, 29/7/2010 - Ini merupakan program lawatan kunjung hormat media ke-3 YBK bertemu dengan petugas media. Objektif lawatan ini adalah untuk YBK dan The Star saling mengenali dengan lebih dekat lagi serta berkongsi isu-isu terkini.

Lawatan ini telah disertai oleh Ybhg Dato' Pengerusi YBK dan Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK bersama-sama para pegawai YBK. Kedatangan YBK telah disambut mesra oleh pegawai daripada bahagian editorial The Star, Mr Tommy Lee, Mr David dan Cik Juliana. Kami dibawa melawat Galeri Korporat The Star, Studio Web TV dan Bahagian Suntingan Akhbar. Diharapkan agar lawatan ini memberi banyak informasi yang boleh digunapakai bagi mewujudkan lagi hubungan erat antara akhbar The Star dan YBK

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;