Sungai Besi, 7/7/2010 - Merupakan program lawatan ke-2 YBK bertemu dengan media. Objektif lawatan ini adalah untuk YBK dan Utusan Melayu saling mengenali dengan lebih dekat lagi serta berkongsi isu-isu terkini. Pelbagai isu yang dibincangkan terutama sekali isu kampus UiTM di Serendah antara YBK - Kerajaan Negeri Selangor.

Selain daripada itu YBK memohon pihak Utusan bersama-sama menjayakan dua program terkini iaitu "SINAR KASIH RAMADHAN" dan "PROGRAM MAKAN MALAM KE-6 MALAM HARUM KASTURI". Kami di YBK mengucapkan ribuan terima kasih kepada Dato Aziz (Ketua Pengarang Utusan), En Hasan(Penolong Pengarang Utusan) serta warga kerja UTUSAN MELAYU dalam menjayakan lawatan kunjung hormat media YBK ini.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;