Shah Alam, 8/7/2009 – YBK telah mengadakan Majlis Taklimat Program SINAR KASIH RAMADHAN di Kompolek Belia dan Kebudayaan Shah Alam pagi ini. Antara yang hadir termasuklah wakil pejabat-pejabat daerah dan majlis kerajaan tempatan seluruh negeri Selangor. YBK juga telah menjemput penyelaras masjid dan wakil dari beberapa pertubungan Bukan Kerajaan.

Sempena majlis taklimat ini, Datin Hartini Osman ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK telah mengambil kesempatan memberi taklimat kepada yang hadir, tujuan YBK bersama akhbar Karangkraft, PIMPINAN dan Usahanita melaksanakan program SINAR KASIH RAMADHAN ini.

Sempena majlis tersebut YBK juga telah menyerahkan tabung, poster dan broucher program kepada wakil-wakil yang hadir bagi membolehkan mereka menyokong dan menjalankan aktiviti kutipan sumbangan wang ringgit untuk tabung KASIH RAMDAHAN ini

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;