Kelana Jaya - BERNAS (PADIBERAS NASIONAL BERHAD) telah menyumbnagkan 500 kampit beras @ 5kg kepada YBK sempena program KASIH RAMADHAN yang sedang dianjurkan oleh yayasan. Sumbangan beras tersebut adalah untuk diagih-agihkan kepada keluarga termiskin terpilih seluruh negara sempena menyambut bulan puasa yang akan datang.

Disamping sumbangan beras itu, setiap keluarga termiskin terpilih juga akan menerima wang tunai sebanyak RM400.0 bagi menampung pembiayaan keperluan makan sepanjang bulan puasa yang yang datang. Dato Pengerusi dalam ucapan alu-aluannya telah merakamkan ucapan terima kasih kepada pihak BERNAS yang diwakili oleh Encik Roslan Othman, Pengurus Kanan Unit Perhubungan Awan BERNAS.

Encik Roslan Othman dalam perbualan dengan YBK menyatakan pihak BERNAS sentiasa menyokong usaha mana-mana badan kerajaan atau NGO ingin merancang dan melaksanakan program membantu keluarga termiskin khususnya sumbangan beras

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;