Sabak Bernam, 23/5/2000 - YBK menerima kunjungan pegawai dari Sabah. YBK memilih projek pemnbangunan sosio-ekonomi iaitu penempatan penduduk rakyat termikin iaitu Desa kasih Merbau Berdarah sebagaiu destinasi pelawat. Kali ini beberapa pegawai Jabatan Pembangunan Persekutuan Sabah berkesempatan melawat pembangunan Desa Kasih Merbnau Berdarah Sabak Bernam. 

Seramai 4 orang pegawai dari Jabatan ini telah dibawa melawat persekitaran Desa Kasih dan diberi taklimat khas berhubung pelaksanaan projek ini oleh Timbalan Pengurus Besar, Haji Bing Selamat Amir. Lawatan ini bertujuan untuk memberi pendedahan maklumat mengenai perancangan dan pengurusan pelaksanaan projek untuk dijadikan panduan bagi pelaksanaan Program Pemulihan Rumah (PPR) di negeri Sabah sekiranya sesuai

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;