Kuala Kangsar, 4/8/2016 - Pn Zainab Hasan kehilangan suaminya kira-kira sebulan yang lalu akibat kemalangan jalan raya. Suaminya yang bekerja sebagai pemandu lori kilang mee di kawasan industri Sungai Siput, Perak. Ketika kemalangan berlaku arwah suaminya sepatutnya masih lagi bercuti akibat masalah kesihatan.

Pn Zainab kini tinggal dirumah pusaka suami. Enam anaknya masih lagi belajar serta bersekolah. Ketika lawatan YBK ini, Puan Zainab dalam sedang  berusaha mendapatkan pekerjaan yang bersesuaian. Mengharapkan anak sulong yang kini dalam tahun akhir di KUISAS berjaya supaya dapat membantu meringankan beban keluarga. 

YBK mengucapkan takziah kepada keluarga ini atas kehilangan ketua keluarga mereka. Semoga keluarga ini tabah menghadapi kehilangan insan yang tersayang.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;