Shah Alam - YBK telah mengadakan kunjungan hormat dan perbincangan dengan Pengarah Jabatan Agama Islam, JAIS Dato Hj Mohamed Khusrin Hj Munawi pagi ini di pejabat beliau di Shah Alam. Turut bersama dalam dalam perbincangan tersebut adalah Dato Talha (YDP PIMPINAN) dan Dato Ibrahim Kassim (Timbalan YDP PIMPINAN).

Disamping kunjungan hormat lawatan tersebut bertujuan mendapat perakuan dan sokongan JAIS bagi membolehkan YBK menjalankan program SINAR KASIH Ramadhan 1430H/2009 bersama PIMPINAN, Akhbar SINAR dan ASTRO OASIS. Ini termasuklah mendapat perakuan JAIS bagi membolehkan nazir masjid seluruh negeri menyokong program ini, meletakkan tabung khas atau kutipan khas jumaat untuk Tabung SINAR KASIH Ramadhan, bacaan khutbah khas berkenaan SINAR KASIH Ramadhan seluruh negeri dan mendapatkan senarai fakir miskin seluruh negeri.

Secara prinsip Dato Khusrin menyokong program ini dan beliau sendiri akan membawa ke pengetahuan dan kelulusan YAB Menteri Besar Selangor

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;