30 Januari 2008, Taman Medan - Seramai lebih kurang 24 orang pegawai dan Sukarelawan YBK telah melawat keluarga adik Sharlinie di Taman Medan. Lawatan yang diketuai oleh Pengerusi SIUKARELAWAN YBK ini dimulai dengan membaca surah yassin dan diikuti bacaan doa memohon kepada Allah SWT agar adik Sharlinie selamat dan dipulangkan semula ke pangkuan keluarga yang merinduinya. Jiran tetangga juga turut sama membaca surah yassin dan doa.

Setelah selesai majlis baca yassdin dan doa, Di samping itu juga Datin Hartini mewakili YBK memberi sumbangan ikhlas bagi membantu meringankan beban yang ditanggung oleh keluarga Mohd Nashar dan Puan Suraya. Rombongan ini diketuai oleh Datin Hartini Osman, Pengerusi Sukarelawan YBK.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;