Serendah - Seramai 20 orang pelajar Asrama Kasih terlibat dalam dalam sesi Ujibakat mencari kumpulan koir pelajar Asrama Kasih yang bakal berduet bersama artis Ramli Sarip untuk lagu Nyanyian Di Serambi. Ujibakat tersebut dikendalikan oleh Cikgu Izat daripada ASWARA dan syarikat Rasa Music Sdn Bhd. Lagu Nyanyian Di Serambi merupakan antara 25 buah lagu yang bakal dimuatkan dalam Album Kompilasi Lagu-lagu Duet Ramli Sarip.

Album tersebut dijangka akan berada di pasaran dan dilancarkan sekitar bulan Mac 2011. Pelajar yang terpilih begitu teruja dengan pemilihan mereka merakamkan suara bersama penyanyui tersohor tanah air ini. Sebagai menyokong Dato Pengerusi turut hadir dalam sesi uji bakat ini

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;