KUALA LUMPUR, 14 Julai 2015 - Malam-malam akhir Ramadhan terus disemarakkan dengan Majlis Iftar yang diadakan di Masjid Jamek Bandaraya Kuala Lumpur. YBK telah berbesar hati menaja sebahagian kos iftar pada hari tersebut. Seramai kira-kira 1000 jemaah telah hadir.

Majlis bermula pada jam 6:45 petang dengan tazkirah oleh Dato' Zainal Abidin Sakom, Pengerusi YBK. Beliau memberikan tazkirah berkenaan kelebihan berpuasa dan isu-isu di bulan Ramadhan. Tazkirah berlangsung selama 20 minit sebelum berbuka.

Majlis Iftar ini yang bermula pada tahun lalu pada tarikh yang sama, akan menjadi acara tahunan setiap kali menjelang Ramadhan, sebagai perlambangan kerjasama erat pihak Masjid Jamek Bandaraya Kuala Lumpur dan YBK.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;