17 Jun 2015, Rawang - Penyerahan Sumbangan Sinar Kasih Ramadhan di Rawang dan disampaikan oleh YBhg Dato’ Haji Bing Selamat Amir, Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK.
1)Khairoman bin Abas
Khairoman Abas seorang pemandu teksi, berpendapatan RM 700 sebulan. Mempunyai 3 orang anak yang masih bersekolah dan seorang lagi yang sedang menuntut di UiTM. Fauziah Nordin, isteri adalah suri rumah sepenuh masa.
2)Mohd Ali bin Abdullah
Mohd Ali Abdullah yang telah uzur dan tidak bekerja terpaksa menampung 2 orang anak yang masih bersekolah. Beliau juga mengalami sakit jantung dan pernah dua kali mengalami strok. Menagih ihsan dari 4 anak yang telah bekerja namun masih dalam usaha meningkatkan taraf hidup maisng-masing. Keluarga boleh dihubungi di talian 016-2143 192
3)Abdul Ghafar bin Hassan
Abdul Ghafar Hassan dan Norrizan Ismail menetap di kawasan setinggan di Kg Melayu, Rawang.Tidak bekerja, hanya menerima ihsan dari tetangga di kawasan tersebut. Mempunyai penyakit diabetes dan menjaga seorang adik OKU.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;